Apucaturi comuniste

Romanii nu fac treaba daca nu sunt bicuiti. Asta se stie, asta s-a intamplat dintotdeauna; ne amintim de vremurile cand se facea claca, adica iesea tot satul cu mic cu mare sa faca o strada, sau sa se culeaga graul. Si tot atunci se luau flacaii cu arcanul in armata.

Acum nu se mai organizeaza chestii din astea, drept urmare lumea nu mai munceste. Bineinteles le-a fost mai simplu sa fure, sa stea acasa toata ziua si sa manance seminte, iar apoi sa dea vina pe stat. Va amintiti cum faceam eu calculele de mai devreme ca munceste doar juma de tara? Azi au muncit putin mai multi, dar pentru asta a trebuit presa sa vina sa ii filmeze de parca s-ar fi turnat un film cu Sergiu Nicolaescu.

Si daca doar daca vine cineva si te filmeaza tu iesi la munca, sa mai facem niste telviziuni, sa se vada oamenii la televizor, la panoul electronic cu fruntasii in munca, asa probabil vom avea un pic de productivitate.
Ar merge? Nea Prigoana … ia vezi cum iti dau idei, cei mai bravi muncitori ai zilei de pe platforma Republica.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: