Apus de soare, ieri

Ieri a fost unul din cele mai adevarate apusuri de soare pe care am reusit sa le vad. Insa … eram la nivelul solului, asa incat nu am vazut decat reflexia in blocuri si curcubeul ce au fost deasupra Bucurestiului. Si nici n-am un aparat foto frumos care sa-mi scoata niste anumiti mega pixeli si anumite filtre de lumina. Eh … a iesit ceva … se vad urme, am amintiri.

Insa, a mai vazut / filmat / fotografiat cineva aseara rosiaticul cerului de la ora 17? Curcubeul din partea de nord? Sau cladirile incandescente in apus?

Daca da … ar fi frumos sa puna pozele pe net. Ale mele sunt … hm … da …

image1384.jpg . image1385.jpg

Update: Michaela a prins si ea poze frumoase.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

10 thoughts on “Apus de soare, ieri

 1. Am facut poze de la radio de sus .. dar tot cu telefoanele !! imi era extrem de ciuda ca nu am un aparat profi .. atat de ciuda incat imediat dupa m-am uitat la oferte pe okazii 🙂 sa vad ce drac de aparat sa-mi iau !!!

 2. O sa tot fie apusuri d`astea la ce ploi (si vreme) se anunta! In ultima vreme cerul a fost foarte “curat”… s-au vazut pana si Bucegii. Poate dupa ploicica de acuma sa ne dam pe curcubeu iara. 🙂

 3. si eu am facut poze curcubeului . eram la timpuri si exact in statia de metrou a aparut.curcubeul adica . si tot cu telefonul. inca nu ma indur sa mi iau h5 peste tot. m am mirat ca la 17.15 s-a vazut

 4. E o vedeta Piticu asta.. pe bune .. am auzit aseara in metrou doua pitzipoance : – Ai vazut TU ce frumos o scris Piticu ?
  – Da .. dar eu cred ca pentru mine era mesajul ..
  Ahahahaaa :))
  Catzavencu .. Radio21 .. 🙂 ce urmeaza ? CNN ? Cartoon Network ? 😛

 5. La ora aceea eram la facultate discutam cu fetele despre examenul care urma sa il dam… era o discutie foarte incinsa…. cand una dintre ele zice: “Hai ma lasati gura si priviti curcubeul ca-i tare fain!” dupa ne spune k la capatul fiecarui capat de curcubeu se zice k este o comoara… si fraiere cum suntem sram in stare sa o credem…. se vede k suntem studente la psihologie!!! :))

Leave a Reply