BREAKING: BOMBA NUCLEARA la Piatra Neamt!

BREAKING: BOMBA NUCLEARA la Piatra Neamt!

Poate ziceti ca-s tampit. Dar nu. As fi vrut sa explodeze bomba aia. Si asta din doua motive. O data pentru ca aveam si noi un precedent, am fi avut vreo bomba pusa pe undeva care ar fi facut ceva, iar in urma acestui fapt am fi vazut si ca politia isi va face treaba. Dar stai, politia nu si-ar fi facut treaba ca habar n-au, ar fi actionat haotic si ar fi acuzat oameni nevinovati la intamplare. Nu de alta avem noi camere de supraveghere.

Si celalalt motiv pentru care ar fi trebuit ca bomba aia sa explodeze e asta:

543130_4547864288966_923296166_n

Pentru ca aia de la Gandul ar trebui sa explodeze si ei. Dar si alte televiziuni care s-ar bucura si ar jubla aceasta bomba zile in sir la televizor.

V-am zis ca ne-am saturat? Nu! Nu ne-am saturat! Deloc! Vrem sange, pizde, cur, sex si omoruri la televizor.

Ieri o tanti […] de la CNA zicea ca are nevoie de jurnalisti pentru a defini interesul public. Pe bune? Adica nici acum CNA nu vede care e interesul public? Nu isi da seama ca lumea vrea sa vada sange, morti, crime, impuscaturi, bombe, furturi, batai, sex, violenta, minore la televizor? Adica audientele nu sunt edificatoare? De ce ar avea nevoie oamenii de educatie si informatie la televizor, cand e clar ca ei prefera altceva?

Sa revenim la bomba?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: