Aseara

Aaaaa cica au aparut filme cu mine. Cica am facut niste chestii pe care nu mi le amintesc. E frumos, in final e bine. Multumesc Magdei ca m-a dus acasa, si Bogdan care a militat pentru asta.

Distractia n-a constat atat in concursul de karaoke, foarte misto de altfel, cat si in picanteriile de pe langa. Spre exemplu la un moment dat pe usa de la toaleta fetelor scria MEN ONLY. Iar usa de la toaleta baietilor nu se vedea. Deci, se luau alegeri care intra unde, cine ce cum 😉

M-am intalnit cu foarte multe linkuri, pentru ca din pacate lumea venea sa mi se prezinte eu sunt http://blabla in loc de nume. Eu ma prezentam cu eu sunt Cristi – piticu.ro. Intai Cristi. Si ca tot vorbeam de linkuri, lasati-le mai jos pe cele pe al carui blog nu -l stiu nu le cunosc, sau nu le-am comentat vreodata. Ca sa stiu si eu daca era cineva nou si n-am bagat in seama. Imi cer scuze pentru chestia asta.

Poze n-am sa va arat pentru ca n-am avut aparatul cu mine. Vor aparea ele pe net. Pana una alta se pun la cale revelioane de bloggeri, adeca noi de ce sa n-avem. 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply