Astazi in Pipera

Pipera e un cartier exterm de trist, iar toate povestile pe care le cititi pe Times New Roman, despre corporatisti sunt adevarate. Adica in afara de banalele selfie-uri de la tigara si discutiile despre tehnologie si ce naiba intamplari programatice au avut loc printre exceluri si ERP-uri, nu se intampla mare lucru.

Daca eu plec de la munca cu muzica tare in masina, lumea se uita la mine ca la un sectant, ca la un intrus care le strica linistea interioara si zenul corporatist. Cred ca daca m-ar prinde ar fi in stare sa ma puna pe rug si sa imi faca poze sa le puna la panoul de asa nu, langa panoul cu angajatul lunii.

In schimb astazi a plouat. Am spus atunci ca aceasta ploaie a venit ca sa ii faca pe cei de la HP sa lucreze, nu sa stea toata ziua pe afara, dar tot s-au ascuns prin holuri si pe sub copertine. Iar pe aceasta ploaie, un taxi n-a nimerit bordura de la Upground, asa ca a plecat linistit pe scari.

 

Si cam atat. Nimic nou.

Ah, daca v-ati saturat de q’s inn, am descoperit o mancatorie noua si buna.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply