Cea mai tare reclama de la Digi

Cea mai tare reclama de la Digi

Reclama de la Digi Mobil aduce cateva premiere. Prima ar fi ca exista formatul de publicitate pe televiziunea de stiri Digi24. Nu m-am uitat si la televiziunile de sport, dar ma astept sa fi intrat si acolo. Ceea ce inseamna ca televiziunile din RDS ies din formatul non-comercial, adresat doar abonatilor Digi si intra in formatul comecial, pe care il vedem la celelalte televiziuni.

Reclama asta ruleaza si la Protv (nu m-am uitat si in alta parte) si promoveaza pe langa serviciile Digi si grafica de post de la Digi 24, televiziunea de stiri de la RCS-RDS, dar si una din vedetele postului.

Si pentru ca reclama este cu siguranta produsa in-house, foloseste cu excelenta studioul virtual de la Digi24.  Mai mult, produce atat de multa indignare incat ii face pe oameni sa se intrebe despre ce e vorba si sa afle mai multe.

Pe langa asta am vazut pe Facebook comentarii care se plang ca Digi nu are acoperire. Ba da, iar de luna asta (parca), va avea si transfer de date pe reteaua Digi Mobil R, reteaua de mobil a Vodafone inchiriata de RDS.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply