Holi Color Music Festival

Holi Color Music Festival

Sunt 5000 de poze pe  Facebook. Le puteti gasi aici: 1, 2, 3, 4, 5.

Pana una alta, daca v-ati temut de ploaie v-ati inselat. A fost extraordinar chiar si pe ploaie. Si chiar daca eu aratam asa. Pana la urma nimic nu a ramas in haine.

10269152_10201789575132350_8017087617831418258_o

Daca nu intelegeti conceptul, inseamna ca va puteti opri din citit acum. Daca va intereseaza de ce o gasca de cateva sute de nebuni s-au colorat in Piata Constitutiei sambata, inseamna ca trebuie sa aflati ca oamenii au vrut sa fie fericiti. Si am surprins aceasta fericire in fiecare lansare de culori. In fiecare bataie de culori. Pentru ca pana la urma, asta am importat. Fericirea. Iar fericirea ce consta in aceste culori nu trebuia sa ramana doar in India. Trebuia sa ajunga si la noi. Ieri pentru cateva ore am fost fericiti. Cu totii. Cei care au fost in Piata Constitutiei. De la angajatii Rosal, care s-au lasat si ei colorati alaturi de noi, pana la cei care au fost in piata si pe langa muzica au fost fericiti. Colorati si fericiti.

Sa vedeti galeriile foto. Le puteti gasi aici: 1, 2, 3, 4, 5.   PS. Aparatul foto e ok. Pentru ca nu a fost un praf care sa dauneze. A fost culoare naturala, imporatata din India, nimic chimic.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply