Astept sa vad concurenta intre operatorii de telefonie mobila

In momentul de fata nu este pic de concurenta intre operatorii de telefonie mobila. De fapt este, dar concurenta nu este pentru serviciile oferite utilizatorului, nu este pentru preturi cat mai scazute la terminale, este pentru a atrage cat mai multi clienti si atat. Iar acum acestora nu li se ofera nimic.

Astept asadar sa poata lua Cosmote-ul netul pe 3G (momentan sunt reseller zapp), sa aduca vodafone iPhone4 (si-l va aduce in curand), sa isi upgradeze DigiMobil reteaua ca sa nu mai downloadam cu 2 k pe internetul mobil si asa mai departe.

Astept sa ieftineasca cineva drastic serviciile de net mobil si sa sustina traficul acestora, iar mai departe sa vad si reactiile celorlalti participanti. Altfel nu vom vedea imbunatatiri ale netului la zapp – care de cateva luni de cand e vandut de cosmote merge doar la 2 kbit/s. Altfel nu vom vedea megi inclusi in abonamente sau in oferte. Altfel nu vom vedea reduceri la voce sau oferte de telefoane bune. Si asa nu va creste nici numarul de clienti bucurosi de oferte.

Si acum ma intreb daca operatorii de telefonie mobila gandesc ca putin de la multi oameni inseamna mai mult decat mult de la putini oameni.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply