Cum iti bati joc de televiziunea publica

Oricine isi bate joc de televiziunea publica. Pentru faptul ca este platita din banii nostri, parca avem o ura naturala impotriva institutiei publice. Mai mult, conducerea televiziunii este politizata si aprobata de majoritatea parlamentara. Drept urmare acolo nu pot accede decat oameni aserviti puterii, decat oameni care ii pupa in cur pe cei din guvern si asa mai departe.

Categoric pe televiziunea romana nu vom putea vedea niciodata vreun material impotriva lui Boc sau impotriva PD-L-ului, cum nu vom vedea niciodata vreo relatare detaliata a vreunei manifestari de protest.

Si ca sa nu uite cine este seful televiziunii romane, dobitocul de prim ministru ala de e la palatul victoria pe post de marioneta, vine si isi bate joc nu numai de un prezentator, dar si de intreaga breasla de jurnalism, bagandu-i pe toti intr-o oala si catalogandu-i ca si dusmani ai poporului desi acestia doar incearca sa isi faca treaba si sa puna o intrebare perfect normala.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: