Cum se schimba becul de pe strada?

Cum se schimba becul de pe strada?

Aseara am gasit o masina de la Luxten pe strada, lucrand la un stalp de iluminat public. Am oprit regulamentar in mijlocul strazii langa ei si i-am intrebat daca schimba si becurile de pe strada mea, pentru ca nu mai merg de prin vara. Tipul de la Luxten mi-a raspuns foarte politicos si frumos ca da, le schimba imediat … dar ca trebuie sa sun la dispecerat sa se inregistreze si sa faca programare. L-am intrebat si daca fac programare in cat timp se rezolva. Si mi-a zis ca imediat, de obicei in maxim 3 zile, in functie de incarcare.

Astfel mi-a dat si un numar de telefon: 021 6688826, numar la care am sunat pe la ora 1 fara 10 dimineata. Mi-a raspuns o femeie, putin racita, care m-a intrebat pe ce strada e problema. I-am dat strada, a cautat-o in sistem(se auzea clapanind tastele pe calculator) si mi-a zis simplu: da, stim de problema dumneavoastra, acolo e un cablu ENEL defect, asteptam sa-l repare, le-am facut adresa inca de acum o luna de zile.

Asa incat nu e vina nimanui sau cel putin ENEL va spune ca n-are echipe sa repare un cablu electric defect. Sau ca n-au bani. Sau ca nu e pe lista de prioritati.

In schimb daca aveti becuri arse pe la voi pe strada, puteti suna si sa va faceti programare. Oricum Luxten primeste o groaza de bani de la primarie pentru serviciile astea, daca le face sau daca nu le face.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: