Asteptam sa vina primavara

A trecut o saptamana de la o mica ninsoare. Trecem peste faptul ca toata lumea raporta ca se intervine, iar pe strada nu se vedea nimic sau ca nici acum autostrada A2 nu e curatata de zapada. Ma, cat de greu o fi? Ca ma gandesc ca daca iei 10 oameni cu lopetile reusesc sa dea zapada de acolo, ca sa nu zic ca avem masini, mecanizate care sa faca chestia asta. Ca sa nu zic ca in fiecare an … culmea, ninge si ca se aloca fonduri pentru deszapezire.

IMAG0771

Azi e marti. Muntele asta de zapada troneaza de 2 zile la Tineretului. L-au facut baietii destepti care si-au curatat astfel trotuarele din fata firmelor. Si cum n-aveau unde arunca zapada, civilizat au strans-o.

In schimb Piedone s-a laudat ca a oprit printr-o baricada protestatarii de la Universitate. Vrea sa faca acum ce? Baricada de gheata? Si n-a fost multa zapada.

Ah da, acum vor aparea scuzele alea idioate, ca n-avem unde sa depunem zapada, ca e deja toxica, ca n-avem cum si unde sa o caram. Si daca lasi pe marginea drumului zapada toxica, deja inghetata, nu se va intampla nimic cu ea nu? Se va  topi de la sine si va ajunge in Dambovita, acolo unde n-ai voie sa arunci zapada ca e toxica. Dar cand se topeste ajunge sigur.  Nici pe vremea lui Ceausescu nu erau dileme din astea, iar atunci toxicul era mai nasol decat era acum, ca n-aveam lichid din ala de spalat pe maini.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply