Atacul liliecilor

Adineauri eram pe balcon si fumam, dupa cum spuneam mai jos, cand mi-a trecut o chestie prin fata ochilor. Dupa ea inca doi … lilieci.  Cat am fumat o tigara am numarat 10 lilieci zburand printe blocuri.

Teoretic  n-ar fi o chestie nemaiintalnita si nici nu m-ar mira pentru ca blocurile noi din Bucuresti au deja 20 de ani si o groaza de locuri unde aceste animale se pot cuibari. In schimb, pe langa pomi si alte locuri ce ar putea fi folosite pe post de cuiburi, am vazut ca liliecii aterizeaza si in balcoane. Acolo unde gasesc mancare, acolo unde sunt destule locuri si crapaturi potrivite pentru liliecii astia.

Si tind sa cred ca daca am vazut vreo 10 lilieci zburand acolo unde au ei salasul, intr-o uscatorie de bloc, casa a liftului ceva sunt multi mai multi.
Piedone  unde reclam asta? Avem vreo institutie abilitata in sectorul 4 care sa se ocupe de asta sau toata lumea o sa rada de mine?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: