ATI se combina cu AMD

amd_e_rgb_120.jpg41455a_01_ati_logo_100.jpg

25 octombrie. Apare un comunicat de presa pe situl AMD?? prin care se spune ca ATI si AMD si-au reunit fortele in competitia producerii de calculatoare mai puternice, integrand puterea procesoarelor AMD? cu placile de baza si video produse de ATI.

Astept reactia intel, daca se combina cu Nvidia sau nu.

Mai nou ATI? s-a combinat cu cei de la 3dmax, si astfel s-a incheiat colaborarea cu Nvidia. 3dmax e dezvoltat si programat pe platforme ATI.

Si eu folosesc din ambele, ATI cu intel si Nvidia cu AMD ;;)? si sunt foarte multumit de amandoua. Si se misca cam la fel. Desi difera substantial. Nu vreau sa zic acum cine e mai bun.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

One thought on “ATI se combina cu AMD

  1. nu prea vad acest mariaj fericit. poate fi si o miscare a celor de la ati pt a afla cateva din secretele celor de la amd. nu cred ca cei de la nvidia sau intel agreeaza acest lucru si nici eu nu sunt multumit. personal imi place sa lucrez mai mult pe configuratia nvidia-amd decat ati-intel

Leave a Reply