Atunci sa fie dublu

Cand mi-a zis Ioana ca abia asteapta sa filmeze noile reclame, nu ma asteptam sa fie atat de misto. Si intr-adevar, povestile din reclame sunt chiar haioase.

 

 

Acum, povestea cu netul dublu nu e decat binevenita. Pentru ca spre exemplu eu chiar am nevoie. Mi s-a intamplat de nenumarate ori sa am nevoie sa intru pe internet din cele mai ciudate locuri si sa am nevoie de net rapid. Asa ca scot laptopul, pun telefonul pe Wi-fi si am net. Am facut asta de la kilometrul 50 de pe autostrada, dar si din fata pesterii Ursilor in redescopera, in timp ce asteptam sa intram sa vizitam pestera. Acolo a fost chiar misto, toata lumea era cu o bere in fata, inclusiv eu, insa imi scosesem si laptopul ca sa intru remote pe calculatorul de la Bucuresti, ca sa fac niste modificari si sa le trimit mai departe. Si in momentul ala laptopul a papat instant niste zeci de mega pentru ca avea viteza mare. Asa incat, un trafic dublu de net imi rezolva mie fix problemele existentiale ale androidului, anume ca cere foarte mult internet.

Acum nu pot decat sa stau linistit si fara griji ca voi sta pe net si va voi urmari pe twitter de oriunde, pentru ca net am suficicent. Ah si pentru cei care vor internet fara sa isi bata capul cu contracte si altele, oferta la prepaid e mai mult decat satisfacatoare: trafic dublu de date, vala bil timp de 30 de zile: 2GB pentru 9 Euro credit pentru utilizatorii cu nevoi ocazionale de navigare online, 4GB la un tarif de 12 Euro credit si respectiv 8GB trafic inclus de date pentru utilizatorii cu nevoi avansate, pentru 15 Euro credit.

Utilizatorii de laptop-uri, PC-uri sau tablete primesc de acum, la Vodafone, trafic dublu inclus, pentru fiecare abonament nou sau prelungit de Internet mobil, promotional, pana la sfarsitul lunii iulie. Mai multe detalii despre noua oferta Vodafone Mobile Broadband si Cartela Internet Vodafone sunt disponibile la www.vodafone.ro/internet

 

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: