Au disparut cainii vagabonzi din Pipera. Nimanui nu-i pasa

Daca nu stiati, copilul ala mancat de caine s-a intamplat sa fie in Tei, adica undeva langa Pipera. Vineri dimineata era un caine calcat de masina, in mijlocul strazii, intr-o balta de sange, pe soseaua Petricani. Pentru ca totul sa fie cum terbuie, nimeni nu a prea ridicat cainele ala in timp util, tocmai pentru a da o lectie.

In schimb, cei care vin cu metroul la Pipera, isi amintesc probabil ca la iesirea de la metrou erau intampinati de o haita de caini. Care daca pareau a fi prietenosi cu oamenii latrau de cele mai multe ori la masini, la luna sau la te mai miri ce.

In ultimele zile cainii astia au disparut. In schimb nimeni nu a remarcat asta. Probabil nici cei care le dadeau mancare, probabil nici cei care ii iubeau, dar mai ales cei care erau alergati de cainii astia si care ieseau de la metrou cu inima cat un purice, pentru ca se temeau de cainii vagabonzi. Si de ce n-au remarcat asta? Pentru ca asa e normal.

Si o intrebare seaca. In ce oras din continentul asta european ati vazut voi caini pe strada?

In alta ordine de idei, povestile astea cu cainii care sunt adusi in Bucuresti de te miri unde, sunt reale. Astfel incat in jurul blocului meu au aparut 10 caini pe care nu ii cunosc in ultimele zile.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply