Au venit si telefoanele 4G

In urma unui eveniment desfasurat la Brasov, Vodafone a anuntat primele telefoane compatibile 4G din oferta. Acestea sunt Samsung Galaxy S3 LTE si HTC One SV LTE. Telefoanele sunt disponibile in magazinele Vodafone din orasele care au acoperire 4G.

Nu se stie nimic inca pentru utilizatorii de telefoane iPhone 5, dar ati putea sa intrebati in magazine daca au nanosimuri de 4G.

Cu ocazia asta au crescut si viteza retelei 4G la 100mpbs, iar Brasovul este primul oras acoperit in totalitate de reteaua 4G. Eu sper sa aiba acoperire si sus la Poiana, desi nu e tocmai in Brasov. Nu de alta, dar vine acum campionatul ala tineresc de ski si sarituri si ar fi bine sa vezi ca spectatorii folosesc retelele 4G, chiar si in roaming (pentru cei de afara).

Si pentru ca Brasovul merita, daca aveti o firma pe acolo si aveti in firma abonament Vodafone Office Complet, aveti oportunitatea sa va luati gratuit Routerul B2000 (nu stiu, asa zice, asa zic) care va permite sa aveti internet 4G in firma gratuit si nelimitat.

Pentru cei care nu stiu, abonamentele de la 4G sunt urmatoarele:
– Pachetul Internet Nelimitat Turbo 75, care include 12GB trafic, cu o viteza de download de pana la 75 Mbps si de upload de pana la 37,5 Mbps, pentru 19 Euro / luna;
– Pachetul Internet Nelimitat Turbo 100, care include 20GB trafic de date, cu o viteza de download de pana la 100 Mbps si o viteza de upload de pana la 50 Mbps, pentru 25 Euro / luna.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply