Autostrada batuta de vant

parapeti maturati de vant

Autostrada Soarelui e o realizare mareata a guvernelor de la revolutie incoace. Fiecare dintre ele s-a laudat cu cate o bucata de kilometri construita pe Autostrada A2. Anul asta se va lauda si Boc cu o realizare din autostrada. Au reusit in final sa scobeasca in dealul ala unde se termina autostrada.

E o porcarie de autostrada. Pe langa faptul ca n-am  vazut aparatoare de viscol decat vreo 3 kilometri, nu 120 cat se lauda astia la televizor, pe langa faptul ca pe margine sunt in continuare munti de zapada, pe langa faptul ca sunt gropi, mai bate si vantul. Acum daca nu te prinde viscolul pe autostrada sau nu aluneci pe asfaltul plin de balti atunci cand ploua, ai toate sansele sa mori lovit de un paravan din ala verde care desparte sensurile de mers.

Paravanele alea au fost facute cu un scop, sa nu bata farurile de pe un sens pe celalalt sens al autostrazii. Si pentru ca sunt kilometri de paravane lipsa, pentru ca au fost atat de bine stranse ele se balanseaza in puterea vantului linistite. Sa nu credeti ca scriu asta aiurea. Am vazut o groaza de paravane verzi rupte si cazute pe carosabil.
Daca am trecut si de astea azi, a trebuit dupa aceea sa ma feresc de brazii de craciun uscati care se plimbau linistiti pe banda doi, sau de tot soiul de sticle sau scaieti care zburau de pe camp pe autostrada.

Material filmat cu Panasonic GH1 de la panasonic.ro

Articol inscris in concursul trafictube.ro

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply