Autostrada pana la Ploiesti se amana

La fel ca si metroul din Drumul Taberei, la fel si autostrada spre Ploiesti probabil va fi circulata de copiii nostri. Asta daca vrem sa facem copii acum, nu cei deja nascuti. Si sper sa o poata circula copiii nostri. Dar stai ca pana atunci vor aparea masinile zburatoare, deci nu cred ca va mai fi neaparat nevoie de autostrazi.

Si din povestea cu autostrada pana la Ploiesti, care pleaca de undeva de langa centura Bucurestiului si NU AJUNGE in Bucuresti, nu au de suferit soferii, pentru ca acestia ca sa ajunga pe autostrada, de la singura iesire din Bucuresti – DN 1 – mai aveau de parcurs vreo 10 kilometri. (sa o luati voi pe Pipera daca vreti) Au de suferit biciclistii, care isi facusera planuri, isi mutasera concedii si altele, tocmai ca sa se duca cu bicicleta, pe autostrada, pana la Ploiesti.

Kilometrul Verde Reloaded

Evenimentul Kilometrul Verde nu se va mai ţine pe data de 30 iunie 2012. Conform informaţiilor furnizate, autostrada nu va fi pusă în funcţiune la sfârşitul acestei săptămâni. De aceea, ministerul doreşte amânarea evenimentului. Informaţia ne-a fost furnizată din partea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii de către dl. secretar de stat Septimiu Buzaşu.

Dl. Buzaşu ne-a comunicat că ministerul doreşte ca Kilometrul Verde să aibă loc.

S-a solicitat d-lui Buzaşu un document de 4-5 rânduri care să certifice acest lucru.

Vă vom oferi o copie a acestui document.

Comunitatea Bicicliştilor din Bucureşti

Via Kriogen

Altfel ramane cum am stabilit si cum i-am zis lui Ponta pe Facebook. Permiteti-mi sa ma talvalesc pe jos de ras.
Nu de alta, dar noi suntem interesati ca Nastase a petrecut a doua noapte in arest, in loc sa ne uitam la cacatul de langa noi.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: