Autostrada Transilvania S06E19.HDTV.XviD-LOL

Din ciclul seriale pe care le vedem la televizor si cum ne mai influenteaza acestea viata, maine nenea primul ministru al primei tari a Romaniei, impreuna cu o tanti care e ministru al transporturilor dar e putin indiferenta vor mai inaugura inca 10 kilometri din magnifica si impresionanta autostrada a Transilvaniei – A3.

Pai suntem in sezonul 6 al acestui serial, care ne costa mult mai mult decat serialele americane, dar e facut tot de americani. Insa atat timp cat actiunea se intampla la noi, povestea e si mai savuroasa. In acest episod vom vedea maine cum autostrada va lega probabil doua orase, dupa 6 ani de lucrari. (nu stiu exact ce inseamna Turda si Campia Turzii ca am trecut doar de 2 ori pe acolo, mai ales nu stiu de ce e neaparat imperios necesar sa fie legate de o autostrada acum si nu un oras cu alt oras).

In sezonul 7 producatorii au anuntat ca vor continua lucrarile in judetul Bihor. Adica deschidem vreo 30 de santiere deodata ca poate se vor intalni la un moment dat sau poate asa dam impresia ca lucram mult si ca justificam costurile.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: