Avem o tara curata

Va intrebati oare cum de Romania este o tara asa de curata? Pai e simplu, oamenii sunt de treaba si gospodari. Oameni isi intretin casele, masinile, hainele … aspectul, orice. De asta si romancele noastre sunt printre cele mai frumoase femei din lume. Paca insa ca nu sunt remarcate, ele, femeile.

Sa revenim la tara. M-am tot plimbat prin tara, e superb. Daca te prinde ploaia in afara Bucurestiului nu se vede absout nimic pe masina, in schimb in Bucuresti zici ca ploua cu praf, asta e ce gasesti pe orice masina dupa ce se termina ploaia. Straturi de praf ce se depun. Hai sa nu vorbim de Bucuresti si sa vorbim de frumuseti.

Ne uitam la munti, acolo unde nu s-au defrisat aiurea copaci, avem aer curat, racoare vara si o senzatie de relaxare totala, ceva de genul am dormi in continuu numai ca sa ne oxigenam creierul si sa ne relaxam de cat frumos este. In restul partilor, acolo unde sunt pasuni create prin defrisari de copaci nu-i problema, putem intinde gratare cat e valea de lunga si nimeni nu o sa se supere. Mai mult, bronzul facut la munte e unul din cele mai misto, le intrece chiar si pe cele de la saloanele de infrumutesare. Ce sa mai vorbim, avem orice, oricum si oriunde.

Ne mandrim cu peisajele din tara asta, ne mandrim cu padurile, cu drumurile noastre, facem turism, avem pensiuni,  hoteluri si servicii extraordinare – ce-i drept putin cam scumpe. Dar suntem o tara curata, mai ales dincolo de Carpati, inspre Adreal …

Si atunci …


REALITATEA.NET – 200 de metri cubi de peturi au blocat cursul Oltului, la ieşirea din Miercurea Ciuc

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: