Inapoi in trafic

Vrem sau nu, au revenit toti soferii inapoi in Bucuresti. Desi se vede ca inca mai sunt unii prin concedii, altii au revenit de prin tara si se simt mai relaxati. Atat de relaxati cat isi permit sa circule cu 90 la ora prin localitate, cat isi permit sa parcheze dupa cum ii taie capul sau atat de relaxati incat isi permit sa intre pe contrasens de parca toata strada ar fi a lor.

Stiu. Soferul de Bucuresti sufera de aglomeratie, pentru aceasta de fiecare data de cate ori iese din oras se crede singur pe strada, smecher, liber, fara interdictie si fara oprire, pentru ca asta e motivul pentru care are numar de Bucuresti. Bine ma, o faci in afara orasului, dar stii, in oras tot aglomerat e, tot murdar si tot nasol. N-ai cum sa schimbi asta. Oare te sesizezi, insa, ca s-a terminat cu vacanta si ca am revenit la starea de letargie standard? Hai ca nu mai e mult si vine 1 mai. Mare… bautura…. vama…. nebunii, ca de asta esti din Bucuresti.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: