Avem super strazi in Bucuresti

Daca nu stiati in Bucuresti sunt super strazi, mega shosele si cel mai misto asfalt. Nu radeti ca eu sunt serios, strazile sunt chiar bune, lipsite de gropi, curate si marcate toate asa cum se cuvinte.

Bine acum puteti sa radeti.

De ce spun asta? Pai ca s-a dat avizul sa se organizeze raliul din jurul Casei Poporului. Toate bune si frumoase, se face raliu, vin soferi adevarati se vor vedea masini de curse si foarte scumpe. Deja s-au apucat sa puna gardurile de beton ca sa marcheze spatiul de desfasurare al competitiei, insa sub ele a ramas acelasi asfalt de anul tercut. Asfaltul nu e deosebit, e unul normal de strada, care in decurs de un an de zile s-a uzat puternic, zona fiind foarte circulata. Drept urmare de la striatiile aferente pe suprafata carosabilului, acum avem o strada stralucitoare in lumina farurilor. Partea interesanta e ca nu iti dai seama usor daca strada e umeda, sau daca e uscata pentru ca lumina se reflecta in carosabil. Asta o face si mai alunecoasa.

Pana una alta pun pariu ca vom avea un raliu dragut, pentru simplul motiv ca sunt strazile de anul trecut si nu e asfalt proaspat. Drept urmare oamenii se vor bucura de accidente, sarituri cu masinile de curse peste damburi, iar daca cumva ploua si cateva iesiri in decor.

Pana una alta daca acum au pus indicatoarele si se circula anevoios, in curand o sa inchida strazile alea. Dupa care o sa fie raliul si se vor plange ca nu vor fi fost suficienti spectatori.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: