Aventuri cu linux

Al dracu kernel nou. Adica e bine cand apare cate o versiune noua de Kernel. Incep sa cred ca astea sunt la fel ca update-urile de windows, tre sa le faci ca deh .. daca nu se cheama ca nu iti mai merge calculatorul. Asa am facut si eu acum… si … itaa … surpriza, a inceput sa imi mearga wireless-ul.

Adica, ma bucur ca la un an si jumatate dupa ce s-a lansat s-au facut si drivere compatibile cu linuxuri care sa si functioneze. Cam tarziu ele dar e frumos.
Partea tare e ca … mie inca nu-mi merge placa de sunet pe linux desi am facut ceva update-uri pe acolo. Asa incat, degeaba ma laud eu cu display frumos, cu desktop ce se roteste si alte minunatii ale megabitilor din memoria video, atat timp cat n-aud nimic.
Macar daca as intelege ceva din Youtubele ce mi se desfasoara in fata ochilor … da nu-i nimic, nu ma face pe mine un calculator asa de repede, ma mai lupt cu el 🙂

Update: wireless-ul asta pe linux, e chiar dragut. Nu va ganditi la altceva, e acelasi adaptor  Intel 3945ABG, insa se misca muult mai bine decat pe windows si merge si muuult mai departe. Deci nu acces point-urile sunt de vina aici, alte magarii. 😉

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: