Aventuri pe autostrada: Noaptea cu furtuna

Daca ati avut norocul sa conduceti azi noapte pe A1, ati fi avut parte de un peisaj superb. In dreapta luna plina, cer senin, in stanga o furtuna foarte puternica, cu “globuri de foc ce brazdau pamantul”.  In cuvinte e greu de descris, dar categoric ai vazut probabil imaginile astea fortate cinematografic prin niste efecte proaste in niste filme de groaza.
Ei bine cand vezi astea in realitate filmele alea de groaza instant prind viata. Partea periculoasa in drumul asta nu a fost ploaia, fulgerele care iti distrageau atentia sau luna plina care probabil scoate varcolacii ascunsi. Partea periculoasa din drum a fost tocmai autostrada, care nu are pic de semnalizare, strada pe care la un moment dat eram fericit ca o vad luminata de luna si ca stiu pe unde sa circul.  In restDumnezeu cu mila.

Intr-adevar, a mai fost un pasaj frumos pe autostrada, cand dupa o portiune in care tocmai plouase, luna lumina o sosea uda, din care iesea abur. Iar aburul avea cam 1 metru inaltime, atat cat sa iti dea senzatia ca inoti in ceva laptops.

In rest pe langa faptul ca toti mergeau intre benzi sau pe unde li se parea lor mai ok, senzatia sa te trezesti la un moment dat noaptea, pe autostrada, fara marcaje de nici un fel e magnificia. Ai sansa sa te gandesti in prima fractiune de secunda ca s-a terminat drumul si a acum zbori in alta lume. In a doua fractiune iti revezi toata viata si speri sa nu mori.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: