Cei de la Times New Roman au primit cate un Porsche pentru emisiunea de la TV

Cei de la Times New Roman au primit cate un Porsche pentru emisiunea de la TV

Baietii – uneori funny – de la Times New Roman vor aparea la televizor de sambata. Desi ne ameninta cu asta de ceva timp, abia saptamana asta au avut loc inregistrarile. Victor i-a surprins la inregistrari.

Singura mea bucurie ar fi sa nu vedem aceasta emisiune in online. Pentru ca stim ca online-ul e nasol. E mai bine ca emisiunea asta de pamflet sau ce se intampla acolo, sa fie difuzata doar la televizor si doar o singura data, ca sa prinda din plin cele 0.2 puncte de rating.
Si vor avea sanse mai mari de a deveni vedete, daca nu vor urca clipurile pe internet. Aici stim ca pe internet sunt tot soiul de troli si alte animale periculoase, iar in lumea televiziunii nu au ce cauta. Sa ne uitam de altfel la exemplul celor de la Cluj, cu emisiunea aia, Cenzurat parca.

Si pentru ca in televiziune sunt bani, cei de la Times New Roman au primit fiecare cate o masina din partea conducerii postului. Foto exclusiv piticu.ro

ionut foltea porsche
Ionut Foltea si Porsche-ul primit de la Prima TV

Probabil ca ma va bate Cheloo pe strada, cand ma va prinde. Dar nu-i problema. Am mai trecut prin asta.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply