Azi nu a sunat telefonul

Azi nu mi-a sunat nici un telefon. Nici macar o data. Ajunsesem la un moment dat sa imi dau eu singur beep-uri ca sa ma asigur ca telefoanele inca functioneaza. M-a mirat nespus acest eveniment, drept urmare am inceput eu sa dau telefoane. Seara.

Am ajuns acasa si din punctul de transformare de 20kv din spatele blocului se auzea un piuit de alarma. Mi-am amintit ca azi noapte s-a luat curentul ca mi-au piuit toate echipamentele cand s-a intamplat. Asa incat am sunat la Enel la 8:54 la telefonul 0219291. Mi-a raspuns repede o tanti, i-am spus numele, i-am spus problema, m-a intrebat de unde se aude piuitul, unde este transformatorul, adresa, numar de telefon si mi-a zis ca s-a dat mai departe si mi-a dat un numar de inregistrare.
Ei bine la ora 9:40 o usa scartaita afara. Venisera astia de la Enel au deschis usa la transformator, au verificat echipamente, au oprit piuitul, un pic cam deranjant de altfel si au plecat mai departe.

Ba! Deci se poate! Si atunci de ce la Pitesti mi se ia curentul cand se pune cate o cioara pe stalp?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: