Azi se face scoala?

Ar fi intrebarea pe care si-o pun zeci de elevi astazi. Cand se face scoala? Unde se face scoala (a se interpreta in ce orase, licee, nu in ce baruri)? Cine vine la scoala?

Cu alte cuvinte avem parte de o greva tare misto. Unii profi sunt in greva si nu isi vor primi salariile pentru asta, altii nu sunt in greva si se duc la scoala, dar nu pot face ore pentru ca scoala e in greva, dar profii sunt in greva, sau nu sunt.

Daca n-ati inteles nimic din fraza de mai sus nu va mirati, nici nu trebuia sa intelegeti. Pentru ca asa este prezentata situatia. Sunt vreo 3 ( din cate stiu eu) confederatii sindicale care fiecare au cativa profi in fiecare scoala. Daca profii aia sunt bine vazuti pot sa atraga si alti profi si asa mai departe. Bineinteles totul pentru binele lor material si spiritual.

Cine pierde din toata treaba asta? Nimeni. Profii ca nu se duc sa isi  verse plamanii la ore in fata unor elevi care nu mai stiu ce inseamna respectul si disciplina. Iar elevii se bucura de baruri, plimbari tomnatice si poze de tip hi5, pentru contul clasei.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply