Bai esti nebun? Google si-a schimbat logo-ul si presa a luat-o razna!

Bai esti nebun? Google si-a schimbat logo-ul si presa a luat-o razna!

Google si-a schimbat logo-ul in cursul week-end-ului. Schimbarea este atat de mare incat nu se observa cu ochiul liber. De fapt e nevoie de un gif animat, care sa exemplifice aceasta schimbare. Fiti atenti aici.

google logo

O  schimbare de un pixel in logo-ul Google a facut presa de afara sa vina cu titluri de genul: Google si-a schimbat logo-ul si nimeni nu a observat asta!!
Partea buna e ca englezii nu au acea expresie click aici sa vezi ce schimbare a facut Google, dar stiu sa le faca din text astfel incat sa ramai tampit si prost la finalul articolului pentru ca nu stiai de aceasta schimbare. De fapt daca pui cele doua logo-uri unul sub celalalt, cu ochiul liber nu se observa absolut nimic. E doar un pixel diferenta.

Magistral este faptul ca Google a venit cu un comunicat catre cei de la Gizmodo, in care le spune urmatoarele.

Great to see people notice and appreciate even single-pixel changes — we tweaked the logo a little while ago to make sure it looks its sharpest regardless of your screen resolution.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply