Unde arunc o imprimanta HP?

Cand mi-am cumparat televizor, am vrut sa arunc vechiul monitor functional undeva. N-am avut unde, asa incat l-am dus la munca si l-am lasat pe o bordura langa Casa Presei. In 5 minute cineva s-a bucurat de el. Sper ca inca se bucura.

Acum am acasa un multifunctional HP cu imprimanta, scanner, wireless si tehnologie  e-print,  care nu mai printeaza negru. S-a infundat capul de printare sau ceva de genul asta. Pentru ca nu pot gasi doar un cap de printare de cumparat, de schimbat, iar pentru ca la curatare nu mai functioneaza, e pe undeva prin casa, aduna praf.

Cum pretul unei imprimante noi e extrem de mic, de fapt, daca iti cumperi un top de hartie primesti o imprimanta gratis pe langa el; mi-am cumparat o alta imprimanta HP tot cu wireless.  Asa incat, unde arunc imprimata asta? Exista totusi cineva care vrea un scanner wireless cu tehnlologie e-print? Gratis.

Daca nu o duc la ghena, o vor sparge si distruge baietii de la ROSAL, gratis.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply