Balcanism ?

Ma enerveaza la culme cand cineva nu isi face treaba cum trebuie.

Ma dispera atunci cand gasesc un lucru facut in dorul lelii, astfel incat sa nu zici ca ala nu a facut nimic, dar nici sa te folosesti de el.
Ma dau cu capul de pereti atunci cand trebuie sa fac un lucru, care nu trebuie sa fie facut de mine, insa … cine sa-l poata face la 2 noaptea.
Imi vine sa ii impusc pe aia care aud ca ceva nu merge, iau o masura de 5 minute sa fie facut sa mearga imediat, iar apoi il uita si lasa lucrul de-am pulea.
Ma oftica persoanele care nu vor / pot sa comunice, cei care zic … pai eu am zis, si nu se uita daca vorbele lor au fost auzite.

Ca sa fiu bine inteles. Nu zic ca suntem supermeni si ca trebuie sa le facem pe toate. Insa, daca facem ceva, il facem pana la capat si il facem bine. Nu ne apucam de o treaba si o lasam de cacat, ca poate nu se vede, sau poate nu e nevoie. Trebuie sa invatam sa prioritizam lucrurile ce le avem de facut, sa analizam inainte de a ne apuca de lucru, sa putem sa gandim de ce resurse avem nevoie si de ce probleme putem intampina inainte  de a propune o solutie. Iar, acea solutie, nu numai ca trebuie sa fie functionala din momentul in care a fost propusa, dar, daca i se cer adaugiri, trebuie sa poarte numele de proiect nou.

Pana una alta, nu avem decat sa fim doar unii / altii din multime … cu statutul de medriocru spre slab.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: