Bancomate pe Auto.ro

Bancomate pe Auto.ro

Cand vine vorba de benzinarii de unde sa ne luam becuri, combustibil sau lichid de parbriz sa vedem cum mergem pe strada, romanii sunt mai relaxati si zic ca lasa ca merge si asa. Dar cand vine vorba de bani, nu prea. Si spre exemplu ai plecat undeva sau te afli in calatorie si vrei sa scoti bani de undeva ca masa la restaurant se plateste doar cash (pentru a face evaziune fiscala usor), ce te faci?

Pentru asta cred ca abia acum s-a facut completa aplicatia auto.ro. Acum cand au venit cu lista bancomatelor din Romania pozitionate pe harta. Sa zicem ca esti in Pantelimon si vrei sa iti iei ceva de la chiosc si nu ai decat cardul, de unde scoti bani de la bancomat? Iei aplicatia auto.ro de pe telefon (android sau IOS) si dupa ce te localizeaza, iti spune care e cel mai apropiat bancomat.

Asa mai poti gasi acolo benzinarii, serice-uri auto, spalatorii si alte lucruri de care chiar nu aveti nevoie.

Dar ce mai puteti face in aplicatie, puteti sa trimiteti stelute pentru locul care v-a placut mai mult, sa scrieti parerile voastre sau sa corectati un loc eronat sau care nu mai e de actualitate. Ceea ce e bine.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: