Barbati cu muschi la LanternaRomaniei

Aseara in club Fabrica au venit niste barbati cu muschi sa ne arate ca ei au, ca noi n-are si ca ei pot sa puna la  skanderbeg pe oricine. Ceea ce au si facut in principiu. In schimb din toata povestea asta, baiatul care se numeste instalatorul a iesit cel mai sifonat. Cineva i-a rupt si un stergator la Logan. Intre timp Oncescu, Valahul si Instalatorul au incercat sa rupa niste lanterne Varta care sunt oarecum indestructibile. Si au pus lanternele alea la proba batei de baseball, la proba datului cu toporul in ele,  la proba de gheata si apoi topor, la rezistenta atunci cand vrei sa te cateri undeva si ai nevoie un punct de sprijin aceasta lanterna

In schimb bloggerii invitati la evenimentul de lansare a unor lanterne Varta, s-au entuziasmat si s-au bucurat de atmosfera. Inca nu m-am prins daca au fost si jurnalisti invitati la eveniment, pentru ca n-am prea vazut acolo. Asa ca de asta ma simt dator sa va prezint lanterna.

302517 289090714465130 109245435782993 955042 956069386 n

Invelis de aluminiu foarte dur, o lupa noua care lumineaza foarte puternic, un bec cu un consum mic de energie, adica nu se descarca in 48 de ore aprinsa (proba de gheata) si rezistenta la orice. Teoretic cu asta poti sa bati cuie daca n-ai ciocan.

Si pozele cu muschi dupa cum ziceam:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply