Basescu: Romania e o tara de mana a doua.

Nu prea vreau sa scriu chestii politice doar de dragul de a le scrie. Nici nu vreau a atac politicieni pentru ca sunt suficienti de multi paranoici care vin imediat sa sara in aer ca cineva e platit sa faca nu stiu ce, ca e pus de nu stiu cine sa spuna nu stiu ce dracu si asa mai departe.
Pe mine ma amuza chestiie astea, dar ma intristreaza risipa de energie inutila. Si culmea, risipa asta de energie vine fix de sus, de la cel mai inalt nivel.

Si cum altfel decat prin cramponari in discutii inutile si in raspunsuri fara sens. Cu alte cuvinte, un nene da un mail in care il injura pe Basescu. Acesta nu se lasa mai prejos si crede ca poate sa il convinga pe om prin puterea cuvintelor, deci isi risipeste energia raspunzandu-i personal si o face intr-un mod gresit:

Adevarul nu trebuie sa va infurie.
Cred ca nu aveti nici dreptul de a jigni pentru simplul motiv ca nu impartasim puncte de vedere similare asupra realitatilor de astazi din Romania.
Daca in afara de jigniri puteti emite si pareri argumentate, va asigur ca sunt gata sa le analizez si sa le iau in consideratie.

La revedere,
Traian Basescu

Noah, acum ce sens are sa te mai gandesti ca Romania e ok sau nu, daca un presedinte sau cineva din staful lui raspunde mailurilor tuturor analizand problemele si injuraturile primite pe mail. De ce nu se uita la altele, de ce nu e dracu plecat in China sa aduca investitori sau de ce nu e in Germania sa mai negocieze un program rabla sa cumpere baietii Logan-uri? Pentru ca e mai ieftin sa stai aici, sa te uiti la televizor dupa care sa te dai lovit si sa plangi cu lacrimi de crocodil pe principiul draga Stolo presa e impotriva mea.

Doar daca ne-am face treaba pentru care am fost pusi … ce bine ar fi.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: