Basescu zboara peste autostrazile romanesti si circula pe cele straine

Basescu va participa la funeraliile presedintelui polonez. Pentru ca spatiul aerian din Romania este inchis, se va deplasa pana la Oradea cu elicopterul, zburand astfel peste autostrazile romanesti existente doar pe hartie. Va evita drumul plin de gropi si limitarile de viteza din localitati, dar si vacile si oile de pe strazi. Nu va avea probleme de depasit tiruri, nu va avea probleme de stat la semafoare sau de a intra in altercatie cu alti soferi beti ce circula pe strazi.

O data ajuns la Oradea, Basescu se va da jos din elicopter si va circula pe autostrazile din Ungaria, Cehia, Polonia si alte tari la fel de dezvoltate ca noi, dar care au o infrastructura facuta.

Eu cer ca sa se includa si elicoptere in programul rabla. Adica te duci cu 3 tichete de la 3 masini aruncate in programul rabla si iti iei un elicopter cu reducere. Astfel incat sa eviti, intr-un drum pana la Oradea, gropile de pe A1, craterele de pe DN7, dar si tirurile ce se chinuie sa iasa din tara sau pietrele pe care ti le vor arunca in masini tinerii tigani unguri din localitatile traversate de acest drum.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: