BCR

M-am mirat mult sambata cand un transfer bancar la BCR s-a intamplat in real time. Adica, am primit banii in secunda doi dupa ce au fost depusi. Am zis … ca doar doar si-o fi revenit sistemul bancar si ca merge mai bine si ca e bine si ca se sustine. Drept urmare m-a mancat undeva sa cer sa mi se schimbe cardul, ca si asa s-a rupt si expira luna asta.
Aveam doua optiuni, sa ajung in Drumul Taberei (acolo unde a fost emis) la finalul lunii, ca acolo a fost emis cardul, sau sa cer schimbarea lui la banca unde am fost. Am ales a doua varianta. Ma gandesc ce faceam daca aveam cardul eliberat la Satu Mare, trebuia sa ma duc pana acolo ca sa iau noul card?
Ok, completez formulare, dau buletin, se face copie, mi se retine cardul, ma roaga sa imi scot bani ca sa am in caz ca e nevoie si mi se zice ca intr-o saptamana e in regula, vine noul card la banca la care am facut cererea.

Asta s-a intamplat miercurea trecuta. Azi e joi … Ieri am fost la banca, fara bani, triumfator ca imi iau cardul. Nu, nu mi l-am luat. Cica nu venise. In schimb, functionara de la banca a actionat la fel ca mine cand vreau sa scap de cineva. Lasa-mi numarul tau de telefon si te sun eu cand e gata. I-am lasat numarul meu de telefon, nu m-a sunat. ( oare nu era logic sa nu ma sune? ).

Acuma, am bani, cardul e la banca, aia nu stiu pinul (sper ca la cardul asta nu l-am scris pe spate ca de obicei), urasc ideea de a ma duce la banca, de a da de birocratiile de acolo, de a completa formularul ala de extragere numerar cu buletinul, mai ales ca sa vad una grasa, sau una tanara si naspa cu ochelari si fara chef. Urasc pe alea  care lucreaza in banci si se stresseaza cand ma vad pe mine, eu care le cer sa respecte procedurile si sa faca niste chestii peste care nu pot trece. Cum ar fi sa iau cecul de la AdSense.

Si … totusi, unde e logica ca sa nu pot incasa un cec in contul meu in lei din banca, atat timp cat pot primi in contul meu in lei in banca transfer bancar in valuta.

Ah, sa nu uit, urasc pazinicii de banci ce se dau destepti si interesanti in ale contabilitatii. Mai bine si-ar extrage cate ceva din seifurile alea si ar pleca intr-o tara calda. Dar, despre tari calde … in cateva momente.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply