Bere, cafea si cola

Berea e buna. Ca la mama ei? Nu chiar, dar bineinteles mult mai buna decat berea pe care o bem noi aici la pahar. Daca aici dupa ce bei doua guri de bere, ai o impresia crunta ca bei pishat, acolo dupa ce termini tot paharul de bere te miri ca a fost asa de buna si de savuroasa, drept urmare mai stai sa mai bei inca un rand. Pretul? Dupa calcule in coroane, euro si lei, e la acelasi pret ca la tarabele din centru, dar iarasi nu e paharul la 0.33 sau 0.4, e la 0.5 litri. La dozator, aproape la fel de buna ca la sticla.

Cafeaua? E ca in poza, mare, buna, asa cum o vrei tu. Pentru ca in pahar iti vine laptele, iar cafeaua vine separat in paharelul ala mic. Drept urmare iti pui cata cafea vrei tu, ca sa o faci cat de concentrat vrei tu.

Cola? Oh da! Cola! Daca cineva ar vrea sa faca o afacere aici in tara, ar trebui sa importe coca-cola din vestul Europei. In primul rand are 0.33 litri, nu 0.25 asa cum bem in romania. In al doilea rand e cola, nu e siropul colorat pe care-l bem aici. Si in al treilea rand e mai ieftina decat in .ro. Si ca ziceam de Cola. Am fost vineri la fabrica de la Bucuresti, din Militari. Doamne cum poate sa puta acolo.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: