Berlin, prima impresie

E racoare, ca sa nu zic ca e chiar frig, asta in timp ce temperatura ajunge la maxim 19 grade azi, iar minima la 10. (am inceput sa vorbesc despre vreme, asta nu e bine). In schimb, totul e verde. Daca la noi s-au uscat deja copacii si iarba, aici e verde.  Nu remarc curatenia, remarc doar multitudinea culturala din oras.  Iar asta se vede in blocuri. De la balcoane care au rufe la uscat, la balcoane pline cu antene de satelit sau balcoane care afiseaza mandre steagul germaniei.

 

In schimb sunt multi turisti. Cum ar fi ca Bucurestiul sa atraga si el turisti. Nu zic sa le ofere ceva, dar nemtii au un singur lucru, trasee turistice. La noi, turistii vin de capul lor si descopera … ce descopera?

 

Si biciclete, foarte multe biciclete. Si o groaza de soferi politicosi care le dau prioritate astora cu bicicletele, dar mai mult, biciclisti responsabili care se asigura de fiecare data de cate ori traverseaza strada sau ceva.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: