Primul televizor 3D fara ochelari. De la TOSHIBA

Pana la detaliile tehnice sunt ferm convins ca sunteti curiosi cum arata si ce stie sa faca. Pai e  televzorul asta si …
P1440929

Numele lui e 55ZL2, cu diagonala de 139 cm, iar performantele 3D sunt date de platforma de mai multe  procesoare numita CEVO-ENGINE. Va fi disponibil in Germania incepand cu decembrie anul asta, iar datele  din alte tari europene vor urma sa fie confirmate.

Daca e sa ne uitam la aspectele tehnice este un Quad Full HD, cu 3.840 x 2160 pixeli, pe tehnologie LED,  cu o camera video incorporata care face un face tracking pentru o imagine mult mai clara si mai buna. Are  de asemenea preseturi pentru cel mult 4 persoane care sunt in camera (adica, fiecare sa vada imaginea la fel de bine, din orice colt al camerei se afla) si celelalte lucruri pe care le consinderam standard pe un televizor: wlan, USB, compatiblitate cu windows7, inregistrare pe USB sau hard extern, toshiba apps. Dar  si standardele de televiziune din 2011: tunner DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-S/S2 embedded.

 

to be updated.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: