B’estFest se muta la Mogosoaia

B’estFest se muta la Mogosoaia

Pentru ca trendul era pe scadere sau pentru ca asta e un festival in care se prefera sa nu se bage multi bani, ca sa vina mult public, B’estFest se muta la Mogosoaia.
1452172_556092134460072_79815793_n

Sa o luam simplu. B’estFest avea sansa sa fie singurul si cel mai cool festival din Romania. Il puteam asemana (pastrand proportiile) cu Glastonbury din Marea Britanie sau cu orice alt fel de festival de succes. Asa incat s-au gandit ei bine, ma trupe mari parca n-am aduce ca ne cer bani, sponsori nu prea gasim, din bilete nu facem bani, ia sa avem mai putina lume si mai putine cheltuieli de logistica.

Asa incat, au dat islazul de la Tunari pe curtea de la Mogosoaia. Un loc dragut, unde cel mai potrivit festival acolo este SummerWell. Festival de chill, cu muzica de liniste, trend si altele. Nu aduci rockerii sau nebunii de la B’estFest acolo. O data ca n-ai loc si servicii pentru ei si doi la mana ca nu se vor simti in regula. Altfel, daca vrem sa distrugem padurea de la Mogosoaia, bagam acolo 10.000 de oameni si o facem ca pe vremea lui Stefan cel Mare.

Facusem o confuzie, ma gandeam la Styrbei cand am zis de Mogosoaia, dar diferenta prea mare nu e.

Untitled

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply