Bestfest Ziua 2

M-am intalnit azi cu Manafu, caruia i-am dat un permis de parcare vip, cu Nihasa cu care am fost sa mancam (el a baut bere) si am venit la ziua 2 de la Bestfest.
La poarta un individ de la paza nu a vrut sa ma lase pentru ca eram cu camera foto, drept urmare am mers la alta poarta si am intrat fara ca macar sa mi se ceara biletul. Anca a intrat fara probleme si s-a ales cu alta bratara decat cea de ieri, de unde rezulta ca bratiarile au culori diferite in fiecare zi, iar fiecare bratara permite accesul doar in anumite zone. Din cauza discutiilor de la poarta m-am ales cu un ecuson pe care scrie ALL si backstage (insa habar n`am unde e backstage, ca nu pare a fi in spatele scenei asa cum ma astept).

Am vazut NEO, o formatie apreciata foarte mult de bloggerii prezenti in masa mare la acest eveniment.

b estfest . bestfest bestfest

Manicstreet Preachers au strans cateva mii de oameni si au creeat o atmosfera incendiara in fata scenelor lor. Mai multe televiziuni decat ieri, mai mult televiziunile de data asta au avut cum sa filmeze cam din orice unghi vroiau si cam cum vroiau. Pe langa presa si multa lume buna, multe persoane cunoscute, foarte multe persoane care stiu ce muzica se asculta aici.

In schimb, mai multa mizerie decat aseara. Probabil Aron si The Hot Stewards au strans lume multa atat cat sa lase in urma pahare goale. Nici Coca-Cola ambulanta nu mai e gratis, in schimb Haineken mai gasesti sa iti toarne tipul in pahar fara jeton.

Stau sa aleg acum intre Nouvelle Vague si Kaiser Chiefs. Cred ca le voi vedea pe rand, intai Kaiser Chiefs si Nouvelle Vague in drum spre iesire.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: