Bicicleta rosie revine: Cum poti petrece timp in mod placut pe bicicleta?

Anul trecut a fost isterie generala in jurul Bicicletelor Rosii, daca va aduceti aminte.  Anul asta concursul revine.

Campania Bicicleta Rosie este un proiect al Sistemului Coca-Cola din România, realizat în parteneriat cu Asociaţia Green Revolution, Primăria Municipiului Bucureşti, şi Federaţia Română de Ciclism şi Triatlon. Proiectul face parte din programul “Capitala creşte verde” iniţiat în anul 2009 şi are ca scop promovarea unui stil de viaţă activ şi echilibrat. Detalii despre proiect gasiti aici.

In schimb eu va zic voua, cum puteti castiga voi o bicicleta rosie. Daca mai vreti inca una pe langa cea de anul trecut sau daca vreti sa va faliti in fata tuturor ca aveti o bicicleta rosie si misto trebuie sa spuneti cum puteti petrece timp in mod placut pe bicicleta. Si asta doar azi. Ieri concursul a fost pe zoso.ro, maine va fi pe alte bloguri: cabral.rovisurat.roarhiblog.ro si bikewalk.ro.

Scrieti, trimiteti trackback, ziceti comentarii ca sa se stie ca participati la concurs.
Aveti timp sa participati la cel putin doua din teme pana pe 13 iulie, ora 12.00! Iar ca sa ridicati bicicletele trebuie sa veniti sambata, 16 iulie, la ora 20.00, in parcul Izvor!

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: