Bilete la Red Hot Chili Peppers

Bilete la Red Hot Chili Peppers

Eu stiu ca s-au vandut toate biletele la Red Hot Chili Peppers. Si ca oricum sunt multi care nu mai au bilete sa ajunga acolo, dar stiu ca sunt si mai multi care isi doresc sa ajunga acolo.
De altfel am vazut interesul crescut in RHCP de fiecare data de cate ori aveam parteneriate sau exclusivitati de piese.

rhcp mic

 

Si pentru ca nu aveti inca bilete la RHCP aveti doua sanse sa mai faceti rost. Prima pe pagina de Facebook de la Vodafone. Cealalta, de aici. Pentru ca Vodafone da bilete fanilor RHCP si vrea sa facem gasca mare la concert. Asa incat eu te astept sa imi zici cu cine vrei sa mergi la RHCP. Trebuie doar sa iti taguiesti prietenii, pe Facebook, Twitter sau blog. Le spui ca vrei sa mergi cu ei la RHCP si le dai de stire despre concursul asta.  Intr-un singur loc din toate cele trei retele sociale.Imi lasi in acest post, in comentarii, un link spre postarea ta.

Pe 27 august, la 18:00, inchid concursul si anunt castigatorul celor 5 invitatii pe 28 august, in timpul zilei. Prin tragere la sorti!
Ce sa zic? Ca vom vedea stadionul National plin ochi? Ca va fi un concert la fel de misto, (ba nu ca nu era asa de utilat stadionul), va fi un mega concert.

Concursul s-a incheiat. Voi anunta castigatorul cand ajung acasa.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.
%d bloggers like this: