85 de persoane apreciaza asta

85 de persoane apreciaza asta

Suntem un neam tare ciudat. Empatizam cu tot soiul de cretini, gen ce s-a vazut aseara la Universitate, dar nu stim sa ne comportam civilizat. Va mai fi mult pana departe. De altfel, pana si cei care apreciaza o astfel de poza se bucura. Va place nu?

 

85 de people likes

E nasol. Avem orice si nu-l putem lasa in pace. Noi vrem sa distrugem, sa stricam sa ne faca sa ne simtim bine. Parcam aiurea tocmai ca asta ne face sa ne simtim bine si ne trezim victime si maltratati atunci cand se taie 10% din salariu.

Revenind. Sper ca cei de la muzeu au chemat politia. Adica e stupid sa nu chemi politia si aia sa nu ia amprente. Ca o girafa nu se distruge cu manusi. Plus ca e peste drum de Guvern, deci se stie clar cine a fost.
Astept ca maine sa se laude cei de la Sectia 1 ca au identificat faptasii. Nu de alta, dar si asa o freaca de-am pulea prin Piata Victoriei fara sa faca nimic. O fi greu sa ceara inregistrarile de la primarie si sa se uite pe ele?
Ah da, asta e alta tampenie de la noi. Camerele de supraveghere sunt ale primariei. Care primarie le tine degeaba, ele nu folosesc mai la nimic.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: