Opriti Piata Universitatii

Opriti Piata Universitatii

Sunt siderat. Primul ministru Victor Ponta, un nene (nu ma prind exact ce functie are acum), Crin Antonescu stau si se uita nepasatori la aia care protesteaza in Piata Universitatii.

breaking

Mai mult decat atat. In Piata sunt niste prosti, ca altfel nu ii putem numi, care protesteaza acolo (au fost la un moment dat platiti) fara sa aiba vreo logica. Am trecut de cateva ori, ii am si pe video, sunt total lipsiti de logica. Ii intrebi de ce protesteaza, iti raspund jos Basescu. Ii intrebi de ce, habar n-au ce sa iti raspunda. Iti repeta o placa, asa cum au invatat-o nu stiu unde.

Si toate astea in centrul Bucurestiului.

Ah, eu sunt total de acord cu protestele. Sa protesteze, ca e dreptul lor. Ca sunt unii care vin la Universitate in fiecare zi din iarna pana astazi. Dar vin ca sa ce? Adica prezenta lor acolo nu e o solutie. Asta s-a vazut clar. Sunt 8 luni de proteste de pomana. Degeaba!
Sa ce? Sa incerci sa aduci si alti oameni acolo? Pentru ce? Ca sa blochezi circulatia orasului?

Ar trebui sa depasim problema politica cu Basescu. Dar acum nu Basescu e de vina si nici Antonescu nu e solutia. Nu ramane decat sa ma intreb daca tara asta e guvernata in vreun fel, daca are vreun sef si daca cineva isi asuma.

Adica e simplu, din ianuarie pana acum ar putea veni cineva sa zica frateee,

I got this

Dar nu, astora li se rupe. In alta ordine de idei ii vezi pe protestatari cum se uita in gura unuia sau a altuia din ianuarie pana acum. Oamenii aia nu le dau nimic. Iar astia ii cred si protesteaza in continuare.

E suficient. Opriti planeta!

tumblr m8ko83yyA71rszldu

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply