Bitdefender 2013 liber la download

Bitdefender 2013 liber la download

Astazi s-a lansat Bitdefender Antivirus 2013 si este liber la download pe bitdefender.ro. La finalul lunii august, antivirusul va ajunge si in magazinele de retail. Eu as fi bucuros sa vedem si ceva outdoor sau campanii interesante prin mall-uri.

Totodata salut aparitia lui Bitdefender Internet Security 2013, ultima editie a celui mai premiat produs Bitdefender. Si de fapt asta e produsul pe care trebuie sa vi-l achizitionati. Pentru ca intr-o lume in care virusii nu se mai transmit prin retea, ci prin internet, o solutie de internet security devine necesara pentru orice calculator conectat la internet, dar mai ales pentru orice browser.

Nu e suficient  sa folosesti sa zicem Chrome si sa ai incredere ca e un browser sigur, pentru ca oricand te poti trezi ca accesezi un atasament compromis din mail, ca ajungi pe o pagina de web compromisa sau ca downloadezi cine stie ce tampenie venita de la un asa zis prieten infectat pe chat. Si pentru asta trebuie sa ai un antivirus care te scaneaza in timp real. Si mai ales un antivirus care nu iti ingreuneaza functionarea calculatorului si care nu iti afecteaza performantele.

Eu ma bucur ca de-a lungul timpului am avut ocazia sa ma intalnesc cu echipa de dezvoltare de la Bitdefender si sa le export setarile calculatorului meu, tocmai ca sa faca antivirusul mai bun, bazandu-se probabil si pe comportamentul meu atipic. Iar acum acesta functioneaza foarte bine in spate fara sa il tii minte. Mai ales ca e suficient de destept incat nici internetul sa nu ti-l foloseaca atunci cand tu ai nevoie de el sau daca esti pe o conexiune mica.

Si daca e disponibil de azi, nu aveti decat sa intrati pe pagina de antivirus download si sa alegeti ce versiune credeti ca va coafeaza mai bine.

——————–

Stiu cum sunteti, de ce sa dau eu bani pe ceva, pentru ca sunt roman si nu merita. Mai gandeste-te odata, eu zic ca merita.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: