Bitdefender antivirus gratis

Bun. Sa zicem ca vrei un antivirus gratis care chiar functioneaza? Te-ai saturat de AVG si de toate mesajele pe care le vezi dimineata pe calculator cu upgrade si alte prostii? Te-ai saturat de virusii pe facebook?

As recomanda Bitdefender gratis. Dar probabil  sistemul lor are ceva cu calculatoarele numite piticu, mie mi se misca greu. Asa ca voi puteti sa-l descarcati de aici si sa-l instalati sa vedeti daca merge. Daca va merge bine ziceti-mi si mie.

E bine de stiut ca varianta asta de antivirus, 100% gratuita, poate fi folosita exclusiv in scopuri necomerciale. Deci nu va costa nimic, n-aveti nevoie de crack, nu va bate la cap cu mesaje automate care sa va reaminteasca sa scanati sistemul de 98246 pe zi, dar fiti si voi corecti si instalati-l doar pe calculatorul de acasa. Firma are bani sa plateasca.

Eu am experienta cu toate variantele astea gratuite, mereu m-a pus cate cineva sa ii reinstalez sistemul si a trebuit sa-i pun si antivirus ca sa nu mai aiba probleme. Si stiu ca altele sunt chiar enervante, pierzi mult timp ca sa-ti faci treaba cu ele, pentru ca vor sa te convinga sa cumperi versiunea pe bani. Poti face asta, daca vrei acces la toate facilitatile unui antivirus modern, sau daca vrei sa-l folosesti in scopuri comerciale, insa nu te bazaie nimeni la cap sa o faci.

Ce-mi place mie e ca asta e o editie gratuita creata special pentru piata din Romania, ceea ce e foarte tare pentru o companie care a pornit din Romania si a ajuns sa aiba succes international. Cred ca angajatii lor se simt mandri ca lucreaza la o companie care face o astfel de fapta buna pentru toti romanii. Eu asa m-as simti.

Asadar, va recomand sa-l descarcati, sa-l instalati, sa-l folositi, si sa-l recomandati si altor romani care au nevoie de un antivirus cu facilitati de baza. Daca tot avem posibilitatea asta, de ce sa n-o folosim?

Via Zoso. Nu agreez go4it.ro pentru ca nu imi place ideea sa primeasca 3 afisari pentru a downloada 150k.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: