Teapa cu cauciucurile de iarna

Noi romanii suntem cei mai conservatori cand vine vorba de servicii. Si facem asta pentru ca nu obisnuim sa schimbam ceva bun, care merge, cu ceva de la care nu stii la ce sa te astepti. Asa am facut si eu si mi-am luat teapa, de doua ori.

Prima ar fi ca mi-am pus rotile de iarna la alta unitate de schimbat roti decat aia obisnuita la care ma duceam si de care eram foarte multumit. Foloseam service-ul de roti Michelin de pe Barbu Vacarescu, acolo n-am avut nici o problema. In schimb cand mi-am pus rotile de iarna, am zis sa ma duc la autosoft, pe 1 mai. Asta pentru ca era sambata, era deja frig afara si lumea se grabea sa faca schimbul de cauciucuri de teama amenzilor.
Drept urmare am stat la coada. Am asteptat linistit. Intra masina pe stand, schimba baietii rotile. Platesc cu 30% mai mult decat la service-ul meu, dau sa plec.

Pana sa plec apare acolo o masina a carei roata stanga fata juca. Dar nu juca usor, ci rau de tot, atunci cand omul voia sa mearga. Asa ca au ridicat-o sa isi repare greseala. Propietarul masinii facea scandal la ei si tipa. Eu am zis ca … dohh, s-a intamplat sa nu stranga ceva cum trebuie, cine stie ce. Si plec.

Prin oras n-am patit nimic, dar cand am iesit afara mi s-a intamplat si mie. La peste 100 la ora masina tremura tare. Si tremura din cauza rotilor sunt sigur. Si nu ca n-ar fi echilibrate, pentru ca am platit pentru asta si ei zic ca le-au echilibrat, ci pentru ca eu cred ca n-au fost in stare sa le prinda cum trebuie in suruburi, sa le monteze cum trebuie sau chiar sa le echilibreze.

Cea de-a doua teapa e ca nu gasesc chitanta ca sa ma duc peste astia. Asa incat o sa ma duc la mine in serivce, unde ii stiu pe baieti, ei stiu ca sunt un baiat care pune intrebari tampite, mai platesc o data si rezolv problema. Dar va recomand sa nu va duceti la autosoft. Pentru ca n-am fost eu unul singur, intamplator cu probleme.

De ce am zis toate astea? Pentru ca pana acum de obicei chestiile astea nu se spun. Daca e sa o luam altfel au fost incercari de-a lungul timpului de a realiza niste siteuri in care sa iti spui parerea pozitiva sau negativa despre anumite servicii. Si asta tocmai din cauza faptului ca vezi doamne asta nu da bine pietei de publicitate. Ba da, da chiar foarte bine.Va sti clientul ce sa aleaga, dar si patronul ca nu ii merge afacerea si de ce.

Pentru asta exista gotservice.ro

logo large

Am intrat acolo, mi-am adaugat problema, astept ca sa vada si altii si sa spuna si altii ce probleme au cu serviciile pe care le-au intampinat aici. Si sa isi selecteze categoriile respective.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply