Turnul de 20.000 de euro

Pepsi a zis ca da 20.000 de euro pentru realizarea unui proiect care sa faca sa zambeasca oamenii din jur. Un proiect pentru comunitate, care sa ajute in vreun fel comunitatea.

Niste baieti din Iasi au zis ca au un turn de apa, vechi si parasit, langa o pasarela pietonala care face legatura intre doua cartiere ale orasului. Zona intens circulata de altfel. Povestea turnului o vedeti aici. Si pe povestea asta Pepsi da 20.000 de euro, ca sa faca turnul ala frumos si atragator pentru oameni.

Toate sunt bune si frumoase si felicitari pentru premiu. Insa eu vad acum doua probleme. Prima ar fi al cui e turnul, ca nu e de capul lui in lumea asta. Si daca propietarul turnului le da voie astora care au castigat proiectul sa il amenajeze asa cum vor ei. Si daca il amenajeaza, cine reface si pasarela aia? Sa ne asteptam la asta de la primarie? Nu cred.

Si a doua problema, cand va fi gata turnul asta? Pentru ca daca nu il vad gata in doua luni, atunci … oarecum de ce mai vor sa il faca? Stiu, sunt rautacios … sau nu?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply