Bloggerii stiu sa se distreze

Acu ceva timp va anuntam ca am nevoie de o echipa. Dupa deliberari si strangeri de mailuri am stabilit ceva. Am stabilit data la care bloggerii se vor confrunta cu cei de la Radio21 ca sa vedem cine stie sa se distreze mai bine, dar si cine va castiga meciul de Lasertag.

Cum ne-am tot gandit si am avut evenimente pe cap, meciul de lasertag intre bloggeri si animatorii Radio21 va fi  vineri de la ora 20 la Stalingrad Lasertag. Si asta dintr-un singur motiv. Noi stim sa ne distram pe bune, iar cei de la Radio21 sustin ca romanii ar sti sa se distreze. Insa din lumea lor mica din spatele microfonului nu vad asta. Asa incat, stai sa vezi vineri ce inseamna distractia, ce inseamna bloggerii si mai ales cum stim noi sa facem asta.

Echipa bloggerilor e una mare, asa incat propun urmatoarea chestie. Decat sa ne discutam inutil pe mailuri cine sa faca parte din echipa si cine nu,  mai bine ne afisam toti care venim vineri si ne votam. Asa incat primii 7 intra in echipa, urmatorii ii inlocuiesc. Zic bine? Daca da, iata aici echipa bloggerilor. Puteti alege raspunsuri multiple.

[poll id=”58″]

 

Si facem asta pentru ca suntem pe net (sper ca n-am uitat pe  nimeni). Adica suntem transparenti, nu ne ascundem pentru ca nu avem de ce. Avem strategie, iar pe asta o veti vedea in joc. Pana atunci vedeti cum ne construim echipa. Asa incat Radio21 bring your best, sa va vedem.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply