Turismul romanesc unde e?

Dupa experienta din iarna (click, cititi) am fost oarecum temperat in asteptari cand am fost in week-end la munte la concursul Nokia, sa vedem aplicatiile si sa jurizam concurentii.

Am stat la Pensiunea Tamina, dupa singura trecere de pietoni din Timisul de Sus, brusc la dreapta. Harta de pe Foursquare nu e exacta, dar poate se vor sesiza proprietarii sa o updateze.  Locatia e misto rau de tot, veti vedea si in poze. Are un rau acolo, are caprioare, are teren de tenis, baschet sau fotbal, are ATV-uri cu care va puteti da pe munte, rau ca sa va relaxati, loc de gratare, wireless si internet prin fibra, locuri de parcare. Le-as recomanda doar sa isi ia o antena de wireless mai puternica ca sa poata acoperi astfel si camere si zonele de terasa din jur. Adica da, vii la munte sa relaxezi, dar aproape oricine vine acum la munte o face ca sa si stea pe net si sa fie in legatura cu oricine si oricum. Iar in creierii muntilor internetul mobil e mai limitat.

Am fost placut impresionat de camerele mari, calduroase si luminoase, de cabina de dus, de living, de dozatorul de bere, de amabilitatea si ospitalitatea personalului, dar si de discretia lor.

Pe scurt, da se poate.

Partea nasoala e ca doi kilometri mai la deal, la pensiunea din curba nu era nimeni cazat. Si noi ne plangem de lipsa clientilor? Sau de management defectuos?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply